raho's blog

nas les

raho's picture

Kamos, ktori sa stal kamosom z kolegu. Kamos s ktorim sme chodili behat spolu rano a potom sme pili whiski na ranajki. Kamos ktori ma dostal do kostola, co je takmer nemozne. Kamos, co vedel jazdit unicycle a pri tom jonglovat. Kamos, s ktorim sme stravili mnohe vecere v Ghent a Antwerps. Kamos, s ktorim sme oslavovali spolu narodenini, lebo on bol Jan 16 a ja Jan 13. Kamos, s ktorim sme boli v Antwerps v krcme co bol converted kostol. Kamos, s ktorim sme sa pohadali o tom ze ma vela prachu na jeho Petrof piano. Kamos co na mna cakal v lese ked mi bolo treba na velku kim sme behali. Kamos, co sa pred par rokmi ozenil a ma male dieta. Kamos, co behal marathon bosi bez topanok. Kamos, co vedel niekolko jazikov. Kamos, co chodil do Ukraini na decke kempi.

RIP Ian, I will forever love you.

My heart is broken.

Norimberg je too much

raho's picture

Nikto ta nenastrkal do vlaku a neodpravil niekam kde bi na teba nasipal Cyclon (Zyclon) B.
Iba ti slobodni vlastnici vlastnich biznisov povedali, ze "si mas dat koselu". Thatt's it. That's all.

Mas uplne perfektne pravo nenavstevoat dane biznisi. Ako som ti privatne povedal, kludne chod na nemenovane liziarske stredisko, hod lize na pleco a kracaj hore kopcom nech sa nemusis trapit s vlekarmi.

Lizuj freely!

I love you, a dufam ze toto nepokazi nas vztah.

RE: Najdlhšia Slovenská Ciklotrasa

raho's picture

Bohovski clanok Juraj! Kedze sa tu neda na clanok reagovat tak musim spravit celi blog.

Hentu trasu nepoznam, aj ked som prebicikloval Slovensko hore dole, aj krizom aj krazom. Nitra -> Patince. Nitra -> Zvolen. Nitra -> Krahule. Nitra -> Prievidza a spat, atd.

S tim "lehocikel" si ma dostal! Mi tu tomu hovorime "semi recumbent".

No ale neda mi nereagovat na tvoju mislienku ze si chcel volat manzelke nech ta vizdvihne. Kazdi ciklista vie, ze ma iba jeden (slovom 1) listok na to abi volal manzelku. Ja som ho uz minul. Ukazalo sa nakoniec ze som nemusel. Ale dalsi uz nemam. Takze ked ma najdu v priekope, budem sa musiet spoliehat na inich. Ciklista vola manzelku iba jeden krat za zivot!

Ja som nikdi nebol zvazak

raho's picture

Pamate, to v tej modrej hnusnej umelohmotnej koseli, ked ste zmaturovali zo satki na hnusnu kravatu?

Iskricke a pionierovi som sa nevihol.

Ale ked sme mali robit zvazacki slub, tak sme kolektivne usli.
Nas fungl novi triedni nas prichitil a dal nam najlepsiu radu do zivota: Chodte, ale nech vas nikto nevidi.

O mačkách a psoch

raho's picture

Ja mam doma macku. Uz od 2010. Ivan ju pozna.

Dva krat za tizden sa staram o mojho sina psa. Je to mix medzi black lab a German shep. Momentalne vazi viacej ako ja. Je uplne uzasna! Jej oblubene miesto je hore na gauci, co ukradla od macki.

Ked prideme s Lille (pes) z prechadzki, tak musim visvetlovat mojej 7kg macke, abi sa slusne chovala, lebo tento 100kg pes sa boji ist hore schodmi.

Life is fun!

Kim nas smrt nerozdeli

raho's picture

Pred par rokmi, ked som bol mladi, so mal svatbu so svojou teraz manzelkou. Bolo to uzasne, bola krasna rovnako ako teraz. Bolo to v Nitre, Ivan tam bol.
Na mestskom urade nas zobrali do kancelarie a naliali do nas deci konaku, do kazdeho, reku na guraz.

Namiesto svadobneho pochodu sme sa rozhodli pre Ave Maria.

Potom sme mali parti. Bolo nas jedenast, ten jedenasti bol klavirista.
O jedenastej sme sa mojou novou manzelkou vsetkim podakovali, pozdravili, a isli sme mat svadobnu noc.

Pred par rokmi som pochoval svokru. Mal som ju velmi rad, napriek tomu ze moju manzelku predomnou varovala. Ked presla na druhu stranu nasli sme instrukcie. Jedna z nich bola ze sa ma na ceremonii hrat Ave Maria.

Until Death Takes us Apart

Covid

raho's picture

Ok, toto Ivana asi nahneva, dufam ze ma nevimaze z tich troch prstov co ma na tej jednej ruke, ak tam teda este stale som.

Dozvedel som sa ze tuto v Abottsfort, co je u nas tzv Bible Belt, je chlapik co sa nedal zaockovat, lebo Boh ho ochrani.

Teraz je v nemocnici na ventilatore. Caka na transplantaciu pluc (toto uz je druhi pripad co som pocul).
Preco nie je v kostole? Preco mina moje dane? Preco caka na pluca ktore mohol dostat niekto mladsi?

S Panom Bohom.

Preco si nedezinfikujem ruki

raho's picture

Lebo ta chemikalia smrdi uplne hrozne.

Ja mam dobri nos, a mam rad iba dve vone - muju manzelku, najlepsie neosprchovanu, a Montale Jasmine https://www.theperfumeshoppecanada.com/aoud-jasmine-eau-de-parfum-spray-..., samozrejme na nej.

Chodim sa biciklovat s kamaratmi a mam problem s tim ked je niekto predo mou co pouzil tu vreckovku co sa dava do susicki, "abi pradlo dobre vonalo".

Vsetki nase midla, kremi, samponi, etc su scent free.

Neumivam si ruki

raho's picture

Jedna z veci co nam tento COVID diktuje je ze si mame umivat ruki. Alebo dezinfkovat. Dezinfikovanie som odmietol od sameho zaciatku. Ale ruki si umivam. Som sice dva krat pichnuti, ale teraz ked ide zima, tak mi z prstov sustavne tecie krv lebo sa popukaju.

Rozhodol som sa ze je cas dat dake bacile do tela.

PS: Po zachode si umivam.

Pages

Subscribe to RSS - raho's blog